Om oss

Rubin RC startades hösten 2009 som en reaktion på att priserna på vissa RC-produkter var hutlöst dyra i Sverige. Då bestod sortimentet främst av Align:s T-rex-serie och kompatipla lågprisdelar till dessa.

Med tiden har vi expanderat och har nu Sveriges mest välsorterade sortiment på radiostyrda helikoptrar och delar till dessa. Vi har mycket gott rykte bland våra kunder, ta en titt på diskussionsforumen www.helisweden.se eller www.rcheli.se så får du se!

Produkterna vi säljer är från de största världsberömda varumärkena inom hobbyn. Här finns huvudsakligen produkter för den seriöse entusiasten men vi har även möjlighet att leverera lite mer "leksaksbetonade" produkter.

Vissa varor tar vi in från kända etablerade grossister i Sverige. Andra varor för vi själva in i landet. Vi tar vårt miljöansvar och redovisar försäljning av elektronik och batterier till Naturvårdsverket samt kemikalier till Kemikalieinspektionen.

På senare tid har vi även börjat titta på flygplan, multirotorer och andra RC-produkter. Det är troligt att mer av detta kommer att finnas framöver. Är du intresserad av produkter som vi inte erbjuder i dagsläget kan vi ta hem varor härifrån: http://www.minicars.se/

Men nu håller verksamheten på att läggas ner och vi rear ut kvarvarande lager för halva priset!


Vi har ingen fysisk butik men du är välkommen att beställa i webbutiken!


Vänliga hälsningar
/David Fhärm

Rubin RC AB
Kågevägen 14
931 37  Skellefteå

Rubin RC innehar F-skattebevis
Organisationsnummer: 556826-9699
Bankgironummer: 448-7732